Новини, Події

На Миколаївщині машиніст разом із напарником намагалися вкрасти понад тонну пального з локомотива УЗ

У Корабельному районі на Миколаївщині правоохоронці затримали місцевого жителя та машиніста під час перекачування пального з тепловоза АТ «Укрзалізниця» в автомобіль зі спеціально обладнаною діжкою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Поліцейські встановили, що місцевий мешканець разом із машиністом зливали пальне з потяга за допомогою спеціального обладнання, пристосованого для відкачування пального з паливних баків тепловозів (помпа, шланги). Під час огляду автомобіля зловмисника правоохоронці виявили в УАЗ ємність для зберігання дизелю та понад тонну викраденого пального, яке зловмисник злив, але не встиг розпорядитися, оскільки був викритий на місці вчинення злочину”, – ідеться в повідомленні.

Попередньо за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі триває досудове розслідування, під час якого буде надана правова оцінка діям усіх фігурантів справи. Перевіряється причетність вказаних осіб до скоєння інших злочинів, пов’язаних з викраденням майна АТ «Укрзалізниця». Сума завданих збитків встановлюється, після чого вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

 

[democracy id=”19″]

Дякуємо за відповідь!

Для визначення об’єктивного загального зрізу настроїв на ринку залізничних вантажоперевезень пройдіть опитування повністю! Результати допоможуть нам окреслити проблемні точки й взаємовигідні шляхи вирішення загальних проблем та будуть представлені на загальний розсуд без редакційної цензури.

 

Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики

 

Читайте також