Новини, Події

У Києві вранці скасували 12 рейсів міської електрички

У Києві вранці 10 січня із технічних причин скасували 12 ранкових рейсів міської електрички. Про це повідомила пресслужба “Київпастрансу”.
Нагадаємо, в Укрзалізниці пропонували КП “Київпастранс” повернути на баланс УЗ 10 електропоїздів, які  у 2012 році були передані комунальному підприємству.

“Ми пропонуємо Київпастрансу повернути нам ці поїзди та виділити на їхнє відновлення 500 млн грн, 50 млн грн на кожний. Цих коштів буде достатньо, щоб здійснити капітальний ремонт з подовженням терміну експлуатації цього рухомого складу. Крім того, фактично це ті кошти, які місто витрачає щороку на утримання цих поїздів. Подальші витрати та організацію роботи ми беремо на себе”, — повідомив директор регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Роман Веприцький.

Зазначимо, що днями в УЗ повідомили про те, у 2019 році пасажирські залізничні перевезення завдали компанії збитків, які можуть сягнути 12 мільярдів гривень. У 2018 році Укрзалізниця задекларувала 12,4 млрд грн збитків від перевезення пасажирів, з них приблизно 60 % – від приміських перевезень.

[democracy id=”20″]

Дякуємо за відповідь!

Для визначення об’єктивного загального зрізу настроїв на ринку залізничних вантажоперевезень пройдіть опитування повністю! Результати допоможуть нам окреслити проблемні точки й взаємовигідні шляхи вирішення загальних проблем та будуть представлені на загальний розсуд без редакційної цензури.

 

Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики

 

Читайте також