Новини, Події

Нардеп Дубневич намагається зняти арешт з майна

Народний депутат Ярослав Дубневич, який підозрюється у заволодінні понад 93 млн грн філії «Центр забезпечення виробництва» АТ «Укрзалізниця», намагається зняти арешт з майна. Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду від 27 грудня, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд наклав арешт на майно Дубневича. Його адвокат подав клопотання про скасування арешту. Також він подав заяву про відвід слідчого судді Сергія Мойсака, оскільки саме він наклав арешт на майно його клієнта. Вивчивши заяву, суддя його відхилив.

За даними порталу, клопотання про скасування арешту майна Дубневича ще не розглянуто.

Нагадаємо, 17 жовтня 2019-го генпрокурор Руслан Рябошапка подав до НАБУ та САП заяви щодо притягнення Дубневича до кримінальної відповідальності, звинувативши його у привласненні 93 млн грн Укрзалізниці.

31 жовтня 2019-го недоторканність було знято 241 голосами у Раді і 229 голосами було підтримано його арешт. Згодом, 2 листопада, Вищий антикоруаційний суд обрав Дубневичу запобіжний захід у вигляді застави розміром 100 млн грн, 7 листопада суму було зменшено до 90 млн.

8 листопада за Дубневича було внесено 90 млн грн застави й відпущено з-під варти.

Як повідомлялося, Ярослав Дубневич, будучи народним депутатом Верховної Ради VIII cкл., очолював Комітет ВР з питань транспорту.

[democracy id=”19″]

Дякуємо за відповідь!

Для визначення об’єктивного загального зрізу настроїв на ринку залізничних вантажоперевезень пройдіть опитування повністю! Результати допоможуть нам окреслити проблемні точки й взаємовигідні шляхи вирішення загальних проблем та будуть представлені на загальний розсуд без редакційної цензури.

 

Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики

 

Читайте також