Новини, Інфраструктура, Відео, Порти

(Відео) В УЗ розповіли, як будуть розвивати припортову інфраструктуру в Одеській області

Заступник директора регіональної філії «Одеська залізниця» Іван Ємець розповів, як буде розвиватися припортова інфраструктура. На V Міжнародній конференції «Зернові термінали: нові проєкти, обладнання та технології» в Одесі Ємець повідомив, що наразі створена експертна група, яка працює над розвитком припортової залізничної інфраструктури. За його словами, головна проблема в тому, що порт оточений містом:

«У нас є низка проєктів, які ми плануємо реалізувати у кожному порту. Наприклад, по Одеському порту ми створили експертну групу й активно працюємо. Це найпроблемніший порт, проблемна інфраструктура. Порт оточений містом. Але, я думаю, що ми рішення знайдемо. Можливо, це буде не розвиток самої станції, а припортової станції, що дасть можливість збільшити кількість поїздів. Ну і щодо кожної станції у нас є якісь рецепти», – зазначив він.

Дивіться повний виступ Івана Ємця на V Міжнародній конференції «Зернові термінали: нові проєкти, обладнання та технології»:

[democracy id=”2″]

Дякуємо за відповідь!

Для визначення об’єктивного загального зрізу настроїв на ринку залізничних вантажоперевезень пройдіть опитування повністю! Результати допоможуть нам окреслити проблемні точки й взаємовигідні шляхи вирішення загальних проблем та будуть представлені на загальний розсуд без редакційної цензури.

 

Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики

 

Читайте також